Stage Academy iti ofera o pregatire completa pentru a deveni artist de top: canto, dans, miscare si exprimare scenica, teatru, pian, chitara, tobe si training media.

Profesorii nostri au simtit pe pielea lor ce inseamna emotia, caderea, munca, succesul si celebritatea, asa ca au metode eficiente de a-i motiva pe cei aflati la inceput de drum. Printre ei se numara Ligia Hojda, Anda Dimitriu, Tobi Ibitoye, Razvan Marcuci, fiecare dintre ei participand, la randul lor, la talent show-uri precum Vocea Romaniei, X Factor etc.

Pe langa cursurile zilnice tinute de profesorii scolii, Lora organizeaza periodic workshopuri de pregatire artistica pentru cei inscrisi. La astfel de workshop-uri sunt invitati si alti artisti cu care copiii intra in contact. Printre cei care ne-au trecut pragul la astfel de workshopuri se numara si Antonia, Alex Velea, Anda Adam, What`s Up, Irina Rimes, Lidia Buble, Adi Sina (Akcent), Dorian Popa, Andrei Leonte etc.

Pentru a se asigura ca cei care isi doresc sa devina cu adevarat artisti au aceasta sansa, “Stage Academy by Lora” organizeaza cursuri si in weekend (sambata), dar si in vacante.

Astfel, programul cursantilor este adaptat in asa fel incat sa isi poata indeplini cu brio atat activitatile scolare, cat si nevoia de a-si dezvolta pasiunile si de a-si forma o cariera in industria muzicala.

Pe langa toate cursurile oferite, “Stage Academy by Lora” organizeaza workshop-uri precum introducere in industria muzicala, expresivitate scenica si teatru, lucru cu camera, self PR si social media. Toate aceste workshopuri sunt sustinute de artisti, impresari, manageri ai artistilor, specialisti online etc

Pentru a va forma o parere completa despre “Stage Academy by Lora” trebuie sa stiti ca aceasta este dotata si cu un studio muzical cu aparatura de ultima generatie, cursantii avand posibilitatea de a inregistra piese proprii si cover-uri chiar si la nivel full band. Inginerii de sunet, producatorii si compozitorii cu care lucram, au o vasta experienta in domeniu si produc unele dintre cele mai moderne mixuri si mastere, astfel cursantii au ocazia sa lucreze pe piesele lor originale, dar si pe cover-uri si/sau readaptari. Totodata, toti cei care au inclinatii creative si isi doresc sa participe la scrierea celor mai noi hituri, vor invata sa produca linii, sa scrie texte cu mesaj si sa supravegheze intregul proces de realizare a unui piese de radio.